Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.
Evenementen voor ruiters

Naast leuke ruiteropleidingen faciliteren de FNRS en KNHS verschillende competities, zoals de succesvolle Zitcompetitie by Harry's Horse en de Springcompetitie. Voor alle carrouselteams die wedstrijden willen rijden organiseert de Verenigde Carrouselclubs Nederland (VCN) carrouselkampioenschappen. De VCN is een partnerorganisatie van de FNRS.

ist-2.png
1
Zitcompetitie

De FNRS Zitcompetitie gaat dit voorjaar voor de 13e maal van start! Door mee te doen met de FNRS Zitcompetitie maken de deelnemende ruiters zich een goede houding en zit eigen en kunnen zich meten met ruiters die rijden op andere FNRS Ruitersportcentra. 

1
Springcompetitie

In 2014 en 2015 vond de tweede FNRS Springcompetitie plaats. Na een landelijke voorronde tijdens Horse Event 2014 in Deurne, vonden er vier regiofinales plaats. Vanuit deze landelijke voorronde en de regiofinales werden er ruiters afgevaardigd naar de halve finale en finale die op 14 en 15 maart 2015 plaatsvonden tijdens Indoor Brabant.

1
Carrouselcompetitie

Carrouselrijden is een van de weinige teamsporten binnen het paardrijden en indien bepaald basisniveau aanwezig is kan iedere ruiter deelnemen.