Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.

Ik doe mee met de Open Manegedagen 2019

FNRS-maneges en KNHS-verenigingen met een eigen accommodatie kunnen meedoen met de exclusieve Open Manegedagen. Tijdens de Open Manegedagen kunt u uw manege of vereniging openstellen voor (toekomstige) paardensporters, zodat zij kennismaken met de manege, paarden en paardrijden. Alle FNRS-maneges hebben een brief en het campagnedraaiboek ontvangen per post. Hierin staat uitgelegd wat de Open Manegedagen zijn, hoe u zich kunt aanmelden en welke producten u kunt bestellen/gebruiken voor uw open dag. Met het onderstaande inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor de Open Manegedagen 2019. De inschrijving is geopend t/m dinsdag 25 juni.

 

Wilt u meedoen met een KNHS-vereniging met een eigen accommodatie? Vraag het campagnedraaiboek dan aan via de FNRS Ondernemersdesk, 088-0224300 of ondernemersdesk@fnrs.nl

 

Heeft u de brief en het campagnedraaiboek niet ontvangen? Neem dan ook contact op met de FNRS Ondernemersdesk via 088-0224300 of ondernemersdesk@fnrs.nl.

Standaardpakket

Iedereen die zich aanmeldt voor de Open Manegedagen krijgt een pakket met promotiematerialen toegestuurd. Dit is een standaardpakket.

Zeil bestellen

In het campagnedraaiboek ziet u het spel 'Paardje Prik' en 'Wortels, biks en appelen'. Bij beide spellen hoort een zeil. Mogelijk heeft u deze nog liggen van vorig jaar. Mocht u dit zeil niet (meer) hebben dan kunt u deze bestellen via onderstaand formulier (u betaalt alleen de verzendkosten).

Posters bijbestellen

Ieder bedrijf krijgt 10 gratis gepersonaliseerde A3-posters toegestuurd ter promotie van de Open Dag. Meer posters zijn (per 10 stuks) voor € 2,50 per 10 posters bij te bestellen via onderstaand formulier.

Advertentie bestellen

Adverteren in gedrukte media? De FNRS stelt een gratis advertentie beschikbaar in kleur of zwart-wit. De standaard Open Manegedagen-advertentie wordt aangevuld met uw gegevens en de juiste datum. U kunt de advertentie bij ons bestellen en vervolgens zelf doorsturen naar lokale media.

Let op: Uw bedrijfsnaam, bezoekadres en plaats worden op de posters gedrukt. Zorg ervoor dat u dit correct invult op onderstaand formulier!


 20 september
 21 september
 22 september
 23 september
 24 september
 25 september
 26 september
 27 september
 28 september
 29 september
 Ja
 Nee
 Ja
 Nee
 Ja
 Nee
 Geen extra posters
 10 extra posters (€ 2,50)
 20 extra posters (€ 5,00)
 30 extra posters (€ 7,50)
 40 extra posters (€ 10,00)
 50 extra posters (€ 12,50)
 Ja
 Nee
 Zwart/wit
 Kleur
 N.v.t.
 
Terug naar Open Manegedagen 2019